Biograf Draken och bokmässan i Göteborg. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Biograf Draken och bokmässan i Göteborg.

Nu är vi äntligen på plats i Göteborg. På Scandic Opalen. Våning 13. Och snart ska vi bege oss ut i solen, äta en god lunch och ladda inför kvällens föreläsning på biograf Draken på Järntorget. Senast vi var på Draken var nog på Göteborg Filmfestival 1998 (ish). Då satt vi i publiken. I kväll står vi på scenen. Sjukt kul och rätt nervöst.

I morgon drar bokmässan igång och vi fick just ett digert schema på mejlen från vårt bokförlag. Vi kommer att jogga mellan framför allt två scener – Kockteatern och Berså – och även klämma in några boksigneringspass i Bonniermontern. Det vore så klart SÅ KUL om du kom förbi någon av dagarna och lyssnade på oss, åt våra chokladbollar eller köpte en bok.

Men nu, dags för en 360 av vårt hotellrum.

Utsikten.

Obäddade sängen (som var lite för hård så sov rätt dåligt inatt).

Och dörren ut. Som vi nu tänker öppna eftersom vi ämnar stega ut i solen.

Årets julklapp?

175 makalöst goda recept för en lite mer hälsosam vardag efter helgerna

KÖP DEN HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.