Boksignering och Kammarrätten. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boksignering och Kammarrätten.

I torsdags hade vi en väldigt trevlig boksignering hos Alma. Alma är alltså inte en kompis utan kontorshotellet där vi sitter. När folk frågar var det ligger i Stockholm brukar vi svara “gamla Beckmans” och då nickar cirka  30 procent alltid glatt på huvudet. För resterande 70 procent brukar “ovanför Koh Phangan på Nybrogatan” funka fint.

Här har vi oss! Vår 42-årige praktikant, två galna författare, en svinsmart administratör och en genialisk formgivare. Food Pharmacy!

Den där 42-årige praktikanten är förresten inte bara praktikant utan också en helt grym musiker. Just nu håller han bland annat på och hjälper oss att spela in och klippa vår podd samt tonsätta vårt föredrag (!). Och här ovanför på bilden värmer han upp inför ett litet uppträdande som han bjöd på under boksigneringen. Han trummade alltså på kastruller. Och ugnsformar. Och rivjärn. Och han gjorde det så bra!

Vi höll tal också och passade på att skryta lite om böckernas framgångar. Sånt man kan ta sig friheten att göra med vänner.

Och så signerade vi cirka 10.000 böcker (ish).

Sedan fortsatte vi ut i Stockholmsnatten och åt middag med ett noggrant utvalt litet favoritgäng på Milles, men se det är en helt annan historia. Höga på all uppmärksamhet, pepp och kärlek hade vi kunnat hålla på hela natten om det inte vore för att:

Vi skulle föreläsa kl 09.00 på Kammarrätten i Stockholm dagen därpå.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.