Gilla oss på Facebook. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Gilla oss på Facebook.

Det har trillat in en hel del nya läsare till bloggen. Gissar att det blir så när man släpper en ny bok? Och så var vi ju med i Malou efter 10 i måndags (dock en repris sedan i våras). Det bidrog säkert också till några nya nunor (yes vi är raketforskare).

Så nu vill vi bara ta tillfället i akt att hälsa dig välkommen hit! Ett hett tips är att gilla oss på vår Facebooksida för på så vis får du dagliga uppdateringar och tips till artiklar på bloggen. Klicka här eller sök “Food Pharmacy” i sökfältet på Facebook så löser sig resten automatiskt.

Och om vi var du så skulle vi göra det på direkten, för i morgon kommer vi liksom att avslöja receptet på kladdkakan som du ser här ovanför och den vill du bara inte missa.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Food Pharmacy boken är jättebra om omöjlig att slå upp i eftersom den inte innehåller någon innehållsförteckning.Fel från förlaget.

  2. Naser Ibrahim skriver:

    Säffle

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.