2 guld – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

2 guld

I torsdags var en rätt speciell dag.

Vi har redan hunnit skryta ohämmat om det på Instagram men trots att vi har haft en hel helg på oss att komma ner på jorden så är vi fortfarande så stolta att vi tar tillfället i akt att pynta även bloggen med våra framgångar.

I torsdags fick vi nämligen den stora äran att ta emot Healthy Business Awards på Oscarsteatern.

Och direkt efter att vi klivit av scenen fick Lina ta bägge buketterna med sig hem medan Mia kastade sig i en taxi, åkte till Bromma, klev på ett flyg, klev av ett flyg, konstaterade att det finns en restaurang på Landvetter som heter Käk-in, slängde sig in i en taxi, hoppade av vid Rondo, sprang in på Rondo, mötte upp världens bästa formgivare Anna, tog ett glas bubbel, åt en middag, tittade på en prisutdelning av Svenska Designprisetet och …

… vann guld för bästa bokdesign! Alltså, hur stolt kan man bli på en skala? Här ovanför ser vi när Anna håller tacktal. Och ja, det är korrekt uppfattat att Mia mest står bredvid och avlastar – det var ju Anna som skulle stå i spotlighten den här kvällen och ingen annan.

Vi hade lätt kunnat stå kvar där på scenen och mysa än i dag om det inte vore för att två män med trumpet plötsligt puttade ner oss.

Det visade sig i och för sig vara Bo Kaspers Orkester så det var helt i sin ordning.

Trevligt närgångna var de också. Här var vi så nära att springa fram och ta en selfie med Bosse.

Nåväl – vi är så himla glada. Och bäst av allt – det är folket som har röstat fram oss i Svenska Designpriset. Så mäktigt! Vet inte hur vi ska tacka dig mer än att säga:

Tack. Från botten av våra grovtarmar.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Roberto L. skriver:

  Grymt kul! Ni är värda två guld varje dag 🙂

 2. Ni är så himla bra och värda alla priser! Sluta aldrig att informera folket så som ni gör på ert förenklade, roliga och fantastiska vis! TACK!

 3. Ellinor skriver:

  Grattis, jättekul och välförtjänt!

 4. Cornelia skriver:

  Jättehärligt! Grattis!!

 5. Ida Johnsdotter skriver:

  Ni gör ett banbrytande jobb! Tillika skriver bra och är roliga. Vilket i sin tur innebär att det blir lättare för fler att ta till sig budskapet. Respekt!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.