Bloggen firar 3 år! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Bloggen firar 3 år!

Helt otroligt att det gått TRE ÅR sedan vi publicerade vårt allra första blogginlägg. Och samtidigt helt knäppt att det BARA gått tre år. Vi kommer att fira hela veckan, och först ut i morgon är en present från oss till dig som vi vet att många har längtat efter … Något som låter… Något som du kan lyssna på på vägen till jobbet, eller hem från jobbet, eller när du lagar mat, eller när du klipper naglarna, eller när du luskammar barnen …

Vårt allra, allra första poddavsnitt. Här på bloggen i morgon bitti. Vi ses då!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Kul med podd!!

  Jag bara måste tipsa om dessa underbara biffar jag gjorde ikväll!
  http://www.risenta.se/quinoa–morotsbiffar-med-ortkram-och-rostade-karnor

  Jag tog 1 dl mandelmjöl och 1 dl bovetemjöl (ist för 2 dl mandelmjöl), samt hälften zucchini i stället för bara morot (och en massa paprikapulver). Blev hur bra som helst!!

 2. Jag hittade er blogg i somras och kan inte förstå hur jag klarat mig utan den förut. Älskar det ni skriver om och hur ni får till det på ett intressant och humoristiskt sätt! Har ju några år att ta igen, så jag har mycket att gotta mig i från er blogg 😉

  1. Food Pharmacy skriver:

   Så kul att du hittat hit, varmt välkommen!

 3. Jag har precis köpt er kokbok och är lyrisk! Inser dock att jag behöver en ny mixer! Har ni några tips på bra sådana eller vilka funktioner jag ska leta efter för att kunna följa era recept på bästa sätt? Tack för en otroligt inspirerande kokbok och jag ser fram emot podden!

 4. Peter Segelström skriver:

  Äntligen några som granskar och analyserar det vi stoppar i oss. Vi äter ungefär 50 000 kg under en levnadsperiod. Under många år fick jag höra att jag var på gränsen med kolesterol och diabetes. Ät bra mat sa läkaren men bad är bra mat? LCHF, Medelhavskost, Glykemiskt index, Kolhydrater mm. Jag fick inget bra svar fram till den dagen då jag vaknade upp efter en hjärtoperation av ett kranskärl. Ät grönsaker, linser, böner och undvik rött kött. Var sa man inget tidigare eller gjorde man det men inte var tydlig. Jag började forska i mat för att veta vad allt innehåller åt bara sådant som kroppen mår bra av. Resultatet var enastående på bara några månader har jag sänkt kolesterolet från 7,2 till 3,2 och tappat ca 10 % i vikt. Mina vänner frågar bad jag gjort och det är lätt att förklara vad jag äter men svårare att förklara hur man tillreder grönsaker mm. Jag som fd kock svänger ihop en humus på några böner på några minuter men för många så är det stopp där. Därför ett stort tack till att ni tagit fram en kokbok i ämnet. Själv kommer jag åka till Asien och fortsätta att studera och skriva ner allt som åker in i munnen.
  PS

 5. Marianne Thulin skriver:

  Hej ! Jag har börjat periodfasta ibland, ca tre gånger i veckan.
  Nu har jag läst en artikel om äldreboenden i Sörmland som försöker minimera nattfastan. De skriver att äldre har en försämrad förmåga att bygga upp ny muskelmassa. Har man för lång nattfasta kommer kroppen ta energin från muskelmassan vilket leder till minskad muskelmassa och funktion, detta säger Josefin Nyberg, dietist i Katrineholms kommun. Jag är nu 67 år och undrar om jag räknas till de äldre i det här fallet. Villrådig , hoppas på svar. Hälsningar Marianne Thulin

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.