Food Pharmacy-podden.

Food Pharmacy, Podd

Post image

I väntan på podden …

Food Pharmacy-podden. Jeeez, ibland behöver man tydligen ha is i magen. Som när man går och väntar på att ens livs första poddavsnitt ska dyka upp i allas poddspelare, till exempel. Vi har alltså reggat premiäravsnittet enligt internets alla regler, och nu återstår det bara att vänta … Hör av oss igen så fort den finns tillgänglig att lyssna på!

Tills dess: tålamod, vänner. Tålamod.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.