Psykobiotika. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Psykobiotika.

Du missade det väl inte gårdagens poddavsnitt om vår andra hjärna (i så fall måste du tyvärr sluta läsa prick nu och lyssna ikapp här)? Vi tänkte att det vore fint att komplettera avsnittet med några av de artiklar som vi hänvisar till i podden, som en liten ihopsnörning av säcken liksom.

På tal om hjärnor så kan man ju förresten undra hur det står till med våra hjärnor? Vi har suttit här i en liten evighet nu och försökt få till en punkt i rubriken, men varje gång vi tryckt på punkten på tangentbordet så har det blivit ett kommatecken i stället. Jo alltså, tills vi insåg att det bara var lite kladd på skärmen, precis under punkten. Så nu är skärmen tvättad, punkten på plats och allt i sin ordning igen. Förutom möjligtvis våra hjärnor.

Ber om ursäkt för detta stickspår. Vassegod, ett litet axplock om psykobiotika, depression och vår andra hjärna:

Psykobiotika.

Professor Felice Jacka: Det är dags att börja se dieter som en viktig självständig behandlingsmetod vid depression och ångest.

Tarmproblem kan orsaka depression.

https://foodpharmacy.se/2015/11/industrin-kopplar-onyttig-kost-till-depression/

Livsstilsförändringar. En billig, riskfri och enkel behandlingsmetod som saknar biverkningar? 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Madeleine skriver:

  Hej!
  Tack så mycket för att ni krigar för vår allmän hälsa och gräver i alla myter och forskning! Så inspirerande och ack så viktigt! Jag har ändrat mitt liv och mår så mycket bättre. Har inte än lyckas få mina barn övrrtygade 😉
  Nu är det så att jag vill ge er bok i present till min franska vännina som är en häsofreak som jag och blev så glad när jag löste att ni ger ut er bok på franska och beställde den direkt på amazon.fr . Men erfter 2 veckor fick jag ett email att de inte har boken och om jag vill avbeställa ordern…? Jätte konstigt. Vart kan jag få tag i er bok på franska? Tack så mycket
  Mvh

 2. Hej!
  Vill börja med att säga tack för all inspiration och intressant läsning/lyssning! Jag undrar om ni hört talas om vattenkefir och om det kan vara ett bra bidrag till den goda tarmfloran?

  Hälsningar
  Ebba

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.