Sveriges mest nedladdade podd. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Sveriges mest nedladdade podd.

Vi hajar att det kanske är nyhetens behag. Och att vi pratat om det i tre år men aldrig kommit till skott har säkert också bidragit till vad som hände i veckan. Men faktum kvarstår: samma dag som vi släppte vårt livs första poddavsnitt blev vi Sveriges mest lyssnade podd. Och i dag fredag ligger vi faktiskt tvåa på topplistan.

Så imorse gick vi in i studion igen. Snackade om barn, skolmat och sambandet mellan vår tarmflora och psykisk ohälsa. Drack lite kaffe och firade att det är fredag med att banka oregelbundet på trumsettet.

Och på måndag släpper vi avsnitt 2. Länge sedan vi längtade så här mycket efter en vanlig tråkig måndag.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på Food Pharmacy-podden här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. På väg till jobbet måndag morgon, sitter med ett stort leende då jag till min glädje ”sparat” era poddavsnitt tills nu. OMG vad bra! Ni fortsätter att vara helt underbara och inspirerande. Kram!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla, vilka otroligt härliga ord att få starta veckan med!

 2. Hej!
  När jag försöker komma in på tidigare podavsnitt får jag meddelande om att adressen är ogiltig. ?
  Tack för era underbara o roliga böcker❤️

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.