Få bättre immunförsvar med vår antiinflammatoriska online-kurs. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Få bättre immunförsvar med vår antiinflammatoriska online-kurs.

Vi har inga visitkort vilket nog är tur eftersom vi ändå inte hade vetat vad vi skulle skriva på dem. Författare och bloggare hade vi nog skrivit. Och så är vi ju poddare också (sedan två dagar tillbaka). Men dessutom har vi ju faktiskt också gjort en antiinflammatorisk online-kurs. Fast “antiinflammatoriska online-inspiratörer” låter ju inte riktigt klokt, eller?

Så istället för att trycka visitkort så tänkte vi ta tillfället i akt att påminna om vår kurs i det här forumet istället. Vi gissar nämligen att det finns en hel del glada hälsowannabees där ute som har köpt vår kokbok och som känner att de skulle vilja veta lite mer om sambandet mellan våra bakterier, vår tarmflora och vårt immunförsvar men som kanske inte orkar plöja hela faktaboken?

Då är den här kursen något för dig! Den är liksom en förenklad online-kurs av Food Pharmacys bok Food Pharmacy: En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat med utdrag ur bokens viktigaste faktaavsnitt blandat med massa smarriga recept, en veckomeny och en hel del roliga videosnuttar. Och till skillnad från boken avslutas den med ett praktiskt avsnitt där du som deltagare får verktyg för att komma igång och äta mat som stärker ditt immunförsvar och tarmflora.

Låter det som något för dig? Eller kanske något som du skulle vilja ge bort i present till någon vän/släkting/balettfröken? I så fall:

Spana in kursen här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.