Få bättre immunförsvar med vår antiinflammatoriska online-kurs. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Få bättre immunförsvar med vår antiinflammatoriska online-kurs.

Vi har inga visitkort vilket nog är tur eftersom vi ändå inte hade vetat vad vi skulle skriva på dem. Författare och bloggare hade vi nog skrivit. Och så är vi ju poddare också (sedan två dagar tillbaka). Men dessutom har vi ju faktiskt också gjort en antiinflammatorisk online-kurs. Fast “antiinflammatoriska online-inspiratörer” låter ju inte riktigt klokt, eller?

Så istället för att trycka visitkort så tänkte vi ta tillfället i akt att påminna om vår kurs i det här forumet istället. Vi gissar nämligen att det finns en hel del glada hälsowannabees där ute som har köpt vår kokbok och som känner att de skulle vilja veta lite mer om sambandet mellan våra bakterier, vår tarmflora och vårt immunförsvar men som kanske inte orkar plöja hela faktaboken?

Då är den här kursen något för dig! Den är liksom en förenklad online-kurs av Food Pharmacys bok Food Pharmacy: En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat med utdrag ur bokens viktigaste faktaavsnitt blandat med massa smarriga recept, en veckomeny och en hel del roliga videosnuttar. Och till skillnad från boken avslutas den med ett praktiskt avsnitt där du som deltagare får verktyg för att komma igång och äta mat som stärker ditt immunförsvar och tarmflora.

Låter det som något för dig? Eller kanske något som du skulle vilja ge bort i present till någon vän/släkting/balettfröken? I så fall:

Spana in kursen här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Hej bästa ni!
    Först vill jag bara tacka för en superblogg, men också för att ni äntligen har börjat podda! Jag har haft en orolig mage i flera år men nu de senaste åren har den börjat bli bättre och bättre. Jag är vegan sedan en tid tillbaka och det var nog där jag märkte av en massiv förändring i mitt välmående (tarmmående), men är fortfarande inte riktigt där ännu. Mat, hälsa och nutrition har alltid varit ett intresse för mig och jag tror att mycket kommer från att jag har fått experimentera mycket med min egen kost för att må så bra jag kan vid alla möjliga situationer i livet, så nu har jag äntligen bestämt mig för att utbilda mig till kostrådgivare och förhoppningsvis få det som mitt framtida jobb! Er har jag också att tacka för så klart, med alla inlägg om intressanta ämnen men som också hjälpt mig på vägen. Tusen, tusen tack.

    Någonting som jag skulle önska, och hoppas att ni kan, är att om ni kunde tipsa på bra böcker (förutom er som är fantastisk!) för nutrition, hälsa, kost, vetskap inom dessa ämnen? Vilka böcker har gett er mest erfarenhet och lärdom?

    Ännu en gång, tack för att ni finns!
    Hälsningar Ida

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.