Kokboken på polska – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kokboken på polska

Nu hördudu så måste du ringa alla dina polska vänner och meddela att vår kokbok äntligen finns på polska. Idag är det exakt två veckor sedan vi åkte till Krakòw och gjorde PR för boken som släpptes i samband med vårt besök och på knappt två dagar hann vi trycka in tre intervjuer, en filminspelning, två boksigneringar, ett föredrag och en galen cooking class.

Jo då, vi lovar. Kolla själv:

Det blev inte mycket sömn men det var värt varenda sekund. Och, vi kommer tillbaka! Inte minst för att vi redan saknar ihjäl oss efter vår förläggare Magda som vi ser på bilden här ovan. En riktigt underbar person som vi är så glada över att ha fått förmånen att lära känna!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Magdalena skriver:

  Kul att ni varit i mitt hemland! Hoppas ni fick äta massor med god surkål!

 2. Gabriela skriver:

  Helt fantastiskt! Vilken överraskning att ni har publicerad på polska. Har lyssnat på er pod hela veckan …och nu så säkert kommer jag att köpa era böcker på polska.
  Jag är mycket inspirerad! Tack!

 3. Hörde på er senaste podd om att ni alltid har quinoa i skafferiet. Undrar vilken quinoa ni rekommenderar, röd, vit eller svart? Vilken är bäst/ har flest näringsämnen?
  Tack på förhand 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.