Vägen från köttebulleträsket – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vägen från köttebulleträsket

Jaha du, här sitter vi med en kopp kaffe och dåligt samvete över att vi inte släppte något poddavsnitt i tisdags. Det var verkligen inte vår plan att lämna dina öron i sticket, men kombon boklansering i Polen + två bohemiska bloggare + barn med feber + livet i allmänhet lämnade grus i maskineriet som tyvärr var tillräckligt skört för att braka ihop (=lång bortförklaring för att vi inte hann).

Så nu tänker vi kompensera dig! Med:

1) En annan podd! Nämligen podden “Life with kids” som gjorde en himla trevlig intervju med oss på tema bakterier + barn + mat förra veckan. “Vägen från köttebulleträsket” har de döpt avsnittet till och det släpptes i dag så in och lyssna. Du hittar det här om du föredrar iTunes/Podcaster eller här om du föredrar Acast eller på Podtail som tydligen funkar bättre för vissa på Chrome, Windows 7 (som en omtänksam läsare just tipsade oss om, tack!).

2) Ett recept på veganska köttbullar. Gör dubbel sats och om du planerar att frysa in köttbullarna så kan du ta ut dem ur ugnen lite tidigare, låta dem svalna och frysa in dem. Och när det sedan är dags att äta dem så värmer du dem igen i ugnen och riskerar inte att de blir torra och tråkiga.

Hoppas du kan förlåta oss? Lovar bättring till nästa vecka. Eller ja, vi lovar i alla fall att vi ska försöka. Helt hundra kan man förstås aldrig vara med de här två glada göteborgskorna, haha.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Hej!

    Ni skriver ju mycket om att man ska undvika socker och hälsofarorna kring det. Min fråga är hur ni ser på sötningsmedel? I produkter med sötningsmedel så är innehållsförteckningen ofta extremt tom? Det ser ut som att produkten inte innehåller någonting, ex. Nije Aloe Vera-dryck, “nyttiga” glassar o.s.v. Vad innehåller de egentligen och hur ska man se på intag av sötningsmedel?
    Tack på förhand! 🙂

    Älskar er blogg, podd osv osv, grymt!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.