Kalido – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kalido

Nu behöver vi din hjälp.

I september 2016, alltså för mer än ett år sedan, lovade vi en nära vän från Singapore att berätta för våra svenska kompisar om en app som han har startat. Enkelt förklarat är appen en plats där du kan både söka efter tjänster (tänk: kaninvakt, investerare eller bröllopsfotograf) eller erbjuda dina tjänster (tänk: mattelärare då och då eller guide på heltid), och när du väl hittat det du söker så kan du se vilka gemensamma vänner ni har, alltså som typ Facebook. Eller som en gigantisk datingapp fast för människor som söker/erbjuder tjänster. Appen går som tåget i Asien och vi var väldigt pepp på att sprida den på bloggen, men pinsamt nog föll vårt löfte i glömska och vår vän var för artig för att påminna oss.

Just nu söker vi till exempel för egen del en a) en grym deltidsadministratör, b) ett lager, c) en konsult för sökordsoptimering, d) en pianolärare till Ninni och Carl, e) en hundvakt till Pyret, f) en teaterlärare till Ludde och g) en skidlärare i Vemdalen om känner för att åka lite extra skidor med Juni på sportlovet. Hade vi bara gjort som vi sa för ett år sedan så hade vi kunnat gå in på Kalido nu och hitta allt.

Men, vi tänker att det  inte är försent. December 2017 är månaden då vi håller vad vi lovar och ber er därför att ladda ner appen på App Store i dag. Den är helt gratis och ju fler vi är som laddar ner den, desto fortare får vi igång den. Och ju fortare vi får igång den, desto snabbare får Pyret sin hundvakt.

Sugen på att hjälpa oss? Du hittar den här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.