Mjölksyrade grönisar – Food Pharmacy

Podd

Post image

Mjölksyrade grönisar

I går avslöjade vi årets nyårslöfte i vårt senaste poddavsnitt: att lägga till två matskedar med mjölksyrade grönsaker bredvid maten.

Det här är nog latmaskarnas nyårslöfte nummer ett. Se bara till att alltid ha en burk mjölksyrade grönsaker i kylskåpet (står i kyldisken i många matbutiker, kolla hälsokosten annars) och gör det till en vana att fiska upp en till två matskedar som du lägger bredvid din mat. Ökar näringsupptaget i allt, sänker blodsockret och curlar dina goda bakterier i grovtarmen utan att du behöver slå någon som helst knut på dig själv.

Någon gång i vår kanske vi till och med får för oss att prova att syra själva. Här kan du läsa mer om hur detta går till:

Syra själv. Konsten att förädla grönsaker med hälsosamma bakterier.

Den här boken verkar vara väldigt nybörjarvänlig och bra för alla som vill komma igång. Fast, som sagt … att “komma igång” kan ju precis lika gärna betyda att sleva upp två matskedar färdigsyrade grönisar ur en burk som man köpt i butiken.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.