SVT Agenda – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

SVT Agenda

I söndags satt vi bänkade framför SVT Agenda eftersom vi visste att det skulle handla om tarmfloran och huruvida intresset för den är en övergående trend eller något som är här för att stanna (spoiler alert: den är här för att stanna). Vad vi däremot inte visste var att vi skulle vara med i programmet.

Äsch, vi kan väl riva av några skärmdumpar av risig kvalitet när vi ändå är i farten:

Klipp från i våras när vi var med i Malou efter tio, med banantröja och allt. Se hela det klippet här.

Skärmdump på en magisk chokladtårta från vår digitala kurs som vi tagit fram tillsammans med Brillbee. Spana in kursen här (såg precis att det är det 10{80ea72b449e293845a8c937f589361186b895e95d0e65b8cc1c53139994e87d3} på den just nu så passa på att köpa den i julklapp till någon kanske?).

Men strunt i oss nu. Fokus på att vår nye gästbloggare, vetenskapsjournalisten Henrik Ennart, var intervjuad i programmet i stället. Och där till vänster har vi ju vår kompis Anna som driver ett av våra absoluta favorithak i Stockholm – Pom & Flora – tillsammans med sin man Rasmus. Hej Henrik! Hej Anna!

Och hej Tim Spektor! Vi känner inte dig men vi läser allt du skriver. Kan du mejla din adress förresten så att vi kan skicka vår bok till dig så fort den kommit ut på engelska (början av januari)? Tack på förhand och kram!

Se hela avsnittet här: https://www.svtplay.se/video/16153767/agenda/agenda-sasong-13-3-dec-21-15

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.