Tarmflorans nyårslöfte – Food Pharmacy

Podd, Food Pharmacy

Post image

Tarmflorans nyårslöfte

I dag pausar vi jullovet en liten stund och går in i studion för att avslöja årets nyårslöfte. Och det är inte vilket nyårslöfte som helst utan världens enklaste tips för att boosta tarmfloran varje dag. Vad det är? Ja, det får du som vanligt veta om du lyssnar på avsnittet.

Hej förresten, och god fortsättning. Vi börjar bli så där lagom julsåsiga, snittar tio timmar sömn varje natt och återhämtar oss sakta men säkert. Som du säkert redan har märkt så kommer vi att sänka tempot på bloggen något under jullovet, men utlovar i alla fall 2-3 inlägg i veckan (i stället för fem). Vila är nämligen minst lika viktigt för tarmfloran som fibrer är.

Men nog om oss nu. In och lyssna på dagens avsnitt här eller här! Det är bara tio minuter långt i dag så du hinner ta det på väg till sopsorteringen, när du dammsuger barr under granen (glöm inte fylla på nytt vatten när du ändå är i farten) eller ger dig hän nya julklappspusslet.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.