Fjärilar i grovtarmen – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Fjärilar i grovtarmen

Det hann gå nästan en hel dag innan vi öppnade brevlådan och fiskade upp ett tungt kuvert från Bonnier Rights. Bonnier Rights jobbar med att sälja utlandsrättigheter och det är inte första gången vi får tunga kuvert från dem. De senaste månaderna har vi fått se vår bok på både polska, franska, finska, norska, holländska, danska, tyska och portugisiska.

Men, vi har inte fått se den på engelska. Förrän nu då.

Antar att det är så här som fjärilar i grovtarmen måste kännas?

Konstigt det där, att allt låter bättre på engelska.

Nästa vecka åker vi i alla fall till ett vintrigt New York och gör intervjuer och har oss. Och i samma veva passar vi på att lansera vår engelska blogg ordentligt (obs att du ska tipsa alla dina engelskspråkiga vänner om den).

Och just det ja, ber om ursäkt för att bilderna blev lite konstiga i dag. Ljuset var verkligen inte samarbetsvilligt. Eller, rättare sagt, det fanns inget ljus. En av smällarna man får ta om man väljer att bo i Sverige.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Försöker igen då jag är superitresserad av ert svar 😉 är en riktig ketchup-mmissbrukare och äter det varje dag. Dock äter jag felix med stevia, som även är helt utan citronsyra och då tänker jag att det inte är dåligt, utan faktiskt en bra sås? Skulle gärna (och fler med mig) vilja höra era tankar och åsikter?! ????

 2. Var kan man köpa boken på franska? Svärmor behöver lite hjälp på traven för att förstå vad i hela fridens namn vi äter egentligen…
  /Maria

 3. Hej hej! Gillar båda er böcker skarpt, men VAD kan jag byta ut dadlarna mot? Vet att de ingår i ett gäng recept men tål tyvärr inte det. Några förslag?

  TACK

 4. Kommer boken säljas i Storbritannien?! Kommer tipsa all jag känner och lite till här!

 5. Hej,
  Tack för en underbar blogg o podcast, lyssnar så snart nytt avsnitt kommer ut.
  Jag har just beställt Food Pharmacy boken på engelska, kommer ni även släppa kok boken på engelska?
  Jag bor i Australien så lättare med engelska ingridienser.
  Hälsningar
  Annica Brunosdotter

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.