Food Pharmacy

Post image

Fjärilar i grovtarmen

Det hann gå nästan en hel dag innan vi öppnade brevlådan och fiskade upp ett tungt kuvert från Bonnier Rights. Bonnier Rights jobbar med att sälja utlandsrättigheter och det är inte första gången vi får tunga kuvert från dem. De senaste månaderna har vi fått se vår bok på både polska, franska, finska, norska, holländska, danska, tyska och portugisiska.

Men, vi har inte fått se den på engelska. Förrän nu då.

Antar att det är så här som fjärilar i grovtarmen måste kännas?

Konstigt det där, att allt låter bättre på engelska.

Nästa vecka åker vi i alla fall till ett vintrigt New York och gör intervjuer och har oss. Och i samma veva passar vi på att lansera vår engelska blogg ordentligt (obs att du ska tipsa alla dina engelskspråkiga vänner om den).

Och just det ja, ber om ursäkt för att bilderna blev lite konstiga i dag. Ljuset var verkligen inte samarbetsvilligt. Eller, rättare sagt, det fanns inget ljus. En av smällarna man får ta om man väljer att bo i Sverige.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här. Och köp professor Bengmarks synbiotika här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.