Kickstart – Food Pharmacy

Podd

Post image

Kickstart

Sitter på Espresso House med en kopp te och världens rörigaste skrivbord, och konstaterar att vårt senaste avsnitt av Food Pharmacy-podden är släppt. Det är nytt år och läsarfrågorna har strömmat in under julen. Bland annat vill Philip med ph ha en Food Pharmacy-detox att kickstarta året med. Vilket han inte får (detox är ju inte riktigt vår grej, vi gillar ju snarare att lägga till saker ).

Men, ph går inte lottlös – han får massa andra saker! Som Platon, Charlotte Kalla och jättemånga bra budgettips på hur man jagar näring i januari utan att det kostar skjortan. Lyssna här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej!
  Lite konstig fråga kanske, men vad tycker ni om tuggummin?

 2. Martina skriver:

  Hej!
  Vilket bra Kickstartsavsnitt. Har ni möjlighet att lägga upp receptet på lins- och currygrytan som ni pratar om i slutet på avsnittet?
  Mvh Martina.

 3. Hej!
  Jag har funderat på en sak, och letat här på bloggen men inte hittat någon konkret rad om ämnet. Hur tänker ni kring ägg? Har alltid fått höra att det är så nyttigt, och innehåller massa vitaminer, mineraler och nyttiga fetter etc. Är själv en äggentusiast, och älskar dem i alla former (förutom råa, hehe). Men, vad tycker tarmbakterierna om ägg? Och vilken form (kokta, stekta, som omelett osv) föredrar de?
  Tack på förhand!

 4. Hej.
  Jag har köpt två av era böcker och har fått mycket inspiration genom dem. Pratar mycket och varmt för vänner och bekanta om böckerna. Ska sätta mig in i er blogg lite mer framöver. Har börjat lyssna på era podsändningar. Dock verkar det som att det inte går att lyssna på alla avsnitten. Varför är det så?

  Med vänlig hälsning,
  Marcus

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.