Podd

Post image

Kickstart

Sitter på Espresso House med en kopp te och världens rörigaste skrivbord, och konstaterar att vårt senaste avsnitt av Food Pharmacy-podden är släppt. Det är nytt år och läsarfrågorna har strömmat in under julen. Bland annat vill Philip med ph ha en Food Pharmacy-detox att kickstarta året med. Vilket han inte får (detox är ju inte riktigt vår grej, vi gillar ju snarare att lägga till saker ).

Men, ph går inte lottlös – han får massa andra saker! Som Platon, Charlotte Kalla och jättemånga bra budgettips på hur man jagar näring i januari utan att det kostar skjortan. Lyssna här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.