Ny outfit – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ny outfit

Det är tydligen inte bara vi som har gått och längtat efter nytt år och nystart. Även vår lilla blogg har känslor och behov av att förnya sig, så i dag har vi nöjet att presentera bloggen i en helt ny outfit. Det finns så klart bara fördelar med detta men för balansens skull listar vi nackdelarna nedan också.

Fördelar:

1) Allt är, om möjligt, ännu snyggare nu tack vare vår genialiska formgivare Anna.

2) Äntligen är det ordning och reda på våra recept. Du förstår inte hur många som har efterfrågat detta och hur länge vi haft det på vår to do-list. Vi har typ börjat varje måndagsmöte i ett år med att konstatera att vi måste styra upp recepten. Och nu är det gjort: de är lätta att hitta bland och dessutom kommer de med vår kock Therese Elgquists hjälp nå helt nya nivåer i år. Ett särskilt tack till Katja som lagt hundratusentals svettpärlor på att tagga och kategorisera tre års recept.

3) Det syns inte nu men från och med måndagen den 15 januari kommer det att finnas en shop här också. Inledningsvis med Bosch nya high speed blender samt våra böcker, men tanken är att den ska fyllas på allteftersom med spännande saker som vi tror oss veta att du skulle gilla och få glädje av.

Nackdelar:

1) Inga

Titta gärna runt och bekanta dig lite. Nu tänker vi återgå till de sista dagarna av julledigheten, nästa vecka drar det igång i fullt tempo igen.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.