Ny outfit – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ny outfit

Det är tydligen inte bara vi som har gått och längtat efter nytt år och nystart. Även vår lilla blogg har känslor och behov av att förnya sig, så i dag har vi nöjet att presentera bloggen i en helt ny outfit. Det finns så klart bara fördelar med detta men för balansens skull listar vi nackdelarna nedan också.

Fördelar:

1) Allt är, om möjligt, ännu snyggare nu tack vare vår genialiska formgivare Anna.

2) Äntligen är det ordning och reda på våra recept. Du förstår inte hur många som har efterfrågat detta och hur länge vi haft det på vår to do-list. Vi har typ börjat varje måndagsmöte i ett år med att konstatera att vi måste styra upp recepten. Och nu är det gjort: de är lätta att hitta bland och dessutom kommer de med vår kock Therese Elgquists hjälp nå helt nya nivåer i år. Ett särskilt tack till Katja som lagt hundratusentals svettpärlor på att tagga och kategorisera tre års recept.

3) Det syns inte nu men från och med måndagen den 15 januari kommer det att finnas en shop här också. Inledningsvis med Bosch nya high speed blender samt våra böcker, men tanken är att den ska fyllas på allteftersom med spännande saker som vi tror oss veta att du skulle gilla och få glädje av.

Nackdelar:

1) Inga

Titta gärna runt och bekanta dig lite. Nu tänker vi återgå till de sista dagarna av julledigheten, nästa vecka drar det igång i fullt tempo igen.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Susanna skriver:

  Vad bra med ordning och reda på recepten! Tycker mycket om era recept. Gör ofta er Kinamat bla.
  Trevlig helg på er!
  Sanna

 2. Linnea vZ skriver:

  Åh vad snyggt! Heja Anna och hela teamet! God fortsättning på er <3

  1. Tack Linnea ❤️

 3. Britt-Louise skriver:

  Men, vart tog arkivet vägen? Jag har liksom börjat från början och kommit fram till maj 2016….. Nu hittar jag inte riktigt, hjälp.

 4. Annalisa skriver:

  Vilka underbara illustrationer ni har på bloggen!
  Vem är illustratören?

  /Annalisa

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla! Det är grymma Anna Lindelöw som gör alla illustrationer.

 5. Wow så tjusigt och bra strukturerat – härligt jobbat Anna och gänget, allt är så himlans snyggt!

 6. Johanna skriver:

  Otroligt fint och väldigt ambitiöst!

 7. Hej!
  Tack för bra en bra blogg, podd och två inspirerande böcker! Har en fråga angående mixern som ni rekommenderar. Har sökt men hittar inte den. Får så många olika träffar. Har ni någon beteckning? Är verkligen behov av en bra mixer 🙂 Tacksam för svar!
  /Jenny

 8. Lina ???? skriver:

  Wow, vad fin den här! ????????????

 9. Puerh-te i shopen?

 10. är en riktig ketchup-mmissbrukare och äter det varje dag. Dock äter jag felix med stevia, som även är helt utan citronsyra och då tänker jag att det inte är dåligt, utan faktiskt en bra sås? Skulle gärna (och fler med mig) vilja höra era tankar och åsikter?! 😀

 11. Great! Det recept som går aallra flitigast här hemma är barnens banangröt ????

 12. Fint! Men jag har efterfrågat flera gånger förut att det vore toppen med Pinterestikonen också så man kan “pinna” era goda recept.

 13. Hej!
  Jag blev introducerad för anti-inflammatorisk mat av en kompis som är insatt i ämnet. Det öppnade upp en ny värld för mig, då jag har lidit av eksem sedan jag var liten och aldrig fått något hopp om att det går att bota. Nu har jag börjat researcha själv och hittat att många blivit botade helt av att lägga om sin kost. Jag har själv precis börjat, men för första gången har jag hopp om att det kanske kan fungera.

  Jag hade tyckt det var superintressant om ni ville prata om eksem/psoriasis eller andra hudåkommor i er podd. Något jag också velat veta mer om är hur kosten har hjälpt er personligen – har ni märkt några tydliga förändringar sedan ni började äta så som ni förespråkar? Jag är numera en av era trogna lyssnare, ni inspirerar verkligen!

 14. Pernilla skriver:

  Snyggt!
  I många av era recept förekommer dadlar. Dadlar är väldigt sött. Vad är fördelen med dadlar jämfört med t ex honung? Jag förstår att vitt socker inte är bra, men varför är t ex gula (mogna, söta) bananer så dåligt och dadlar helt ok?
  Det är något i det stora sammanhanget jag missat här 🙂

  Tack för det arbete ni gör!

 15. Charlotta skriver:

  En fråga, kan man inte förstöra fiberna i maten när man kör det i en mixer?

 16. Pernilla skriver:

  Hej,

  Undrar över socker och sött; i många av era recept ingår dadlar. Dadlar är väldigt söta. Jag förstår att det är bra att undvika vitt socker och hela poängen med att hålla blodsockret på en jämn(-are) nivå. Men varför är t ex gula, mogna och söta bananer dåligt medans dadlar är helt ok?

  Tack för ert goda arbete!

  Pernilla

 17. Vad kommer mixern att kosta? Körde ert recept på kladdig chokladkaka idag ich höll på att få hjärnblödning då mixern bara gick upp i spinn hela tiden och det som skulle mixas satt förskrämt upptryckt efter väggarna i mixen utan att ens vidröras av den galet snurrande kniven. Blev till att mixa 2 sek, stanna, banka ner, röra om med en sked, lägga till vätska, mixa igen…2sek, stanna, banka, peta med sked osv osv i en halvtimme. Var skitförbannad när jag väl var klar. Till saken aka sägas att jag fick min nya mixer i julklapp i år. En ganska dyr pjäs som vi noggrant valt ut genom att kolla alla tester som finns. Ytterst frustrerande! Som tur är blev er chokladkaka helt ljuvlig och barn och barnbarn lät sig väl smaka????

 18. Ann-Christin Hansson skriver:

  Snyggt!
  Måste fråga om blendern. Priset 450:-! Är det samma som Bosch visar på sin sida( heter likadant) , tycker dock inte den ser likadan ut och som kostar 3899:-??
  Finns denna på deras sida eller är det någon specialvariant?
  Med vänlig hälsning,
  Anki

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.