Avsnitt 17. Sugar mama – Food Pharmacy

Podd

Post image

Avsnitt 17. Sugar mama

I dagens poddavsnitt får vi besök av en vetenskapsjournalist och författare som berättar om hur socker påverkar våra kroppar, risken med ett högt blodsocker och hur söt skräpmat ställer till det för oss. Vill du veta vem det är? Då får du klicka här!

Nej förlåt, vi kan inte hålla oss från att berätta – det är förstås vår alldeles egna sugar mama Ann Fernholm som gästar oss i podden. Och ja, vi förstår att du redan hade räknat ut det. Men bara för att vi inte ska bli helt förutsägbara så tänker vi härmed berätta en sak om var och en av oss som du garanterat inte vet:

Mia har läsglasögon sedan sex månader tillbaka.
Lina älskar quotes.
Praktikant-Sebastian har en guldtand (OCH har en gång för länge sedan, av misstag, skvätt några droppar soja på Loa Falkmans vita skjorta).

Du ser, vi är fulla av överraskningar. Men in och lyssna på podden nu! Avnjutes bland annat på här och här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Intressant poddavsnitt!
    Vill påpeka lite blygsamt att Ann upprepade gånger avbröt de andra i gruppen, säkerligen inte med meningen men som lyssnare kändes det efter ett tag lite genant… Vore roligt om ni bollade tankarna lite mer i nästa avsnitt. 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.