Vilken mixer? – Food Pharmacy

Podd

Post image

Vilken mixer?

Vi får många frågor på bloggen, instagram, infomejlen, föreläsningarna och gatan, och av alla dessa frågor så är den i särklass vanligaste vilken mixer vi använder. Tidigare har vi kliat oss i skägget (vi har inget men du förstår rörelsemönstret)  och dröjt lite på svaret, för även om vi haft en favoritmixer så har den kostat skjortan. Och att rekommendera folk att lägga pengar på en mixer som kostar skjortan, ja det har helt enkelt tagit emot lite.

Men, nu har vi hittat äntligen en riktigt bra superblender för halva pengen, som är minst lika bra på att pulvrisera avokadokärnor och mosa frysta jordgubbar som våra tidiga mixers. Vilken det är? Ja, det får du veta om du lyssnar på dagens avsnitt av Food Pharmacy-podden (som du hittar här och här).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.