#sjukmat i Expressen och på SVT – Food Pharmacy

Frisk mat

Post image

#sjukmat i Expressen och på SVT

Vill inte skryta om vår kollega meeen det går liksom knappt att öppna en tidning eller slå på en dumburk utan att Anna dyker upp där. Så otroligt tacksamma över att #sjukmat får denna typ av uppmärksamhet – vet hur mycket det betyder för spridningen!

Anna-panna i Expressen:

https://www.expressen.se/nyheter/anna-36-forlorade-sitt-livs-karlek-till-sjukdomen/

Anna-panna i SVT:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/de-har-startat-upprop-for-battre-sjukhusmat

Kan för övrigt passa på att meddela att vi i skrivande stund planerar steg 2 och 3 i projekt #sjukmat. Och i väntan på vår action plan får du hemskt gärna delta i uppropet genom att gilla Sjuk Mats sida på Facebook (alltså obs inte “mats” med kort a som i Mats Wilander, utan “mats” med långt a).

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna. 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.