10.000 likes!!! – Food Pharmacy

Frisk mat

Post image

10.000 likes!!!

Du kanske undrar hur det går med Sjuk mat? Jo tack, i går passerade vi den magiska 10.000-gränsen. Tack vare alla er som skrivit på #sjukmat-uppropet kan vi nu gå vidare till nästa steg. Och du som inte skrivit på än men som vill se de här tre damerna hälsa på hos socialministern och kräva att den skattefinansierade maten ska vara både god och näringsrik, gå till facebook.com/sjukmat och gilla uppropet – mer än så krävs nämligen inte för att delta.

Eftersom vi alla tre uppenbarligen går runt och kånkar på varsin tung rygga med överskottsenergi, så har vi parallellt med uppropet satt lite tryck på samtliga politiska partier genom att skicka ut ett frågeformulär till dem. Nu inväntar vi svaren och hoppas kunna använda dem till att verkligen trycka på för en positiv förändring.

sjuk mat

sjuk mat

Kan meddela att vi redan fått svar från Centerpartiet. To be continued …

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna. 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.