Med lite hjälp från First Aid Kit – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Med lite hjälp från First Aid Kit

Häng med på det coolaste vi gjorde förra veckan, nämligen det här:

Vi kollade på First Aid Kit. Men inser nu att bilden är lite missvisande eftersom man inte ser Sebbe. Vänta, den här är nog tydligare:

Där är han ju! Vår numera avlönade praktikant-Sebbe! Längst till vänster, strax ovanför Johanna, med massa olika rasslande saker i händerna.

En konsert som gick pang rätt in i hjärtat. Satt i publiken och kom på oss själva med att känna oss stolta som två extramammor, vilket är en spännande tanke eftersom Sebastian är några år äldre än vi.

Sedan var det efterfest. Tog tillfället i akt att tacka Klara och Johanna femtusen gånger för låten de spelade in till vårt senaste poddavsnitt, diskutera Chrons och bakterier med trummisen, snacka diabetes och celiaki med Claras och Johannas stencoola mamma och krama på Sebastian och Katja.

Alltså – vi kan ju prata om annat är tarmflora på fritiden. Det bara slumpade sig så den här gången.

Och, för dig som gillar First Aid Kit lika mycket som vi så kan vi rekommendera veckans poddavsnitt … Tänker inte avslöja vad den handlar om, men kan väl hinta om så mycket som att Sebbe och First Aid Kit har spelat in en specialskriven låt till oss.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Jessica Svensson skriver:

    Fantastisk podd, blogg, böcker och allt. Älskar att läsa och lyssna på er. Har ofta roligt.

    Fastnade dock i en sak i avsnittet ang Fransmännens förhållande till mat. Att barnens mamma säger stopp. Jag reagerade verkligen på det och tänkte dela min tanke. Är det inte bättre att vi från början lär barnen äta tills det är mätta och magen är nöjd. Också vad som är mättnad pch sug. I mitt sinne helt orimligt att man som mamma alltid (ibland såkalart behövs det att mamma/pappa sätter stopp det vet jag) ska säga stopp. Hur ska man då när man inte är barn längre äta normalt?
    Skapar det inte ett komplicerar och styrt förhållande till mat?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.