Piller eller plantor – måste man äta kosttillskott? – Food Pharmacy

Podd

Post image

Piller eller plantor – måste man äta kosttillskott?

Vi får många frågor kring kosttillskott och brukar svara att näringen primärt ska komma från maten. Äter du ekologiskt, närodlat, i säsong och växtbaserat, har du lagt en bra grund till en pigg tarmflora och ett starkt immunförsvar.

Problemet är bara att det är rätt svårt att få till ovanstående alla dagar i veckan. Och efter att ha intervjuat Holistics grundare, Bertil Wosk, i vårt senaste avsnitt av Food Pharmacy-podden så har vi förstått att jordarna är så utarmade på mineraler att en morot bara innehåller en fjärdedel av den näring som en morot innehöll för 100 år sedan.

Lyssna på dagens avsnitt här eller här om kosttillskott, mineraler, ph-värden, misosoppor, blodkroppar, multivitaminer, kolesterol, vatten och varför vi svenskar inte mår riktigt så bra som vi förtjänar.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.