Vi gästar Beslutspodden – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi gästar Beslutspodden

För några veckor sedan irrade vi runt på en innergård ett stenkast bort från Hötorget och undrade om vi hade kommit fel? I ren desperation började vi knacka på alla dörrar vi hittade och stötte på 1) en kvinna i förkläde och händerna fulla av sushi (förstod senare att det var bakingången till en sushirestaurang vi knackat på) och 2) en advokat med fina klotrunda glasögon.

Tillslut knackade vi dock på rätt dörr (dörrskylten hade trillat ner så det var inte helt konstigt att vi inte hittade) och väl inne blev vi intervjuade av “Beslutspodden” som drivs av Mina och Ari, båda doktorer i beslutsfattande.

Nu är avsnittet släppt och det vore så klart kul om du har lust att lyssna på det. För omväxlings skull handlar det inte bara om tarmfloror utan också om att vara modig utan att förstå att man är det, och om ett av de viktigaste beslut vi tar i våra liv (och dessutom varje dag) – vad vi väljer att äta.

Här kan du lyssna:

https://itunes.apple.com/se/podcast/21-beslutspodden-med-food-pharmacys-mia-och-lina/id1213440157?i=1000405094941&mt=2

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.