Print

Kall färskpotatissallad med hackad kapris, rädisor och fransk dressing

Scale

Ingredienser

250 g färskpotatis

100 g sockerärtor

1 knippa rädisor

4 jordärtskockor

1/2 rödlök, skalad

2 msk finhackad persilja

Fransk dressing:

1/2 dl olivolja

1 msk rödvinsvinäger

1 tsk dijonsenap

1 msk finhackad kapris

salt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

Börja med att koka potatisen. Skär den i mindre bitar. Skär sockerärtorna och skiva rädisor, rödlök och jordärtskockor fint. Blanda ner grönsakerna i potatisen tillsammans med persilja. Vispa ihop olivolja, vinäger, senap, kapris, salt och peppar i en skål. Blanda ihop rubbet och låt stå ett tag innan du serverar.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.