Veckan som gick – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Veckan som gick

Det händer så mycket just nu och dagarna går så fort så plötsligt är vi 85 år och önskar att vi hade dokumenterat alla små beslut och steg lite bättre. Tänkte därför ägna dagens inlägg åt just dokumentation. Varsågoda tant Lina och tant Mia – så här såg det ut på jobbet en helt vanlig majvecka 2018.

Först och främst så har vi ju skrivit på ett nytt bokkontrakt. Grattis till oss! Hösten 2019 kommer vår tredje bok ut men exakt vad den handlar om har vår förläggare sagt åt oss att ligga lite lågt med. Vi gillar ju inte hemlisar, speciellt inte här på bloggen, men den här gången måste vi nog hålla vad vi lovat. En liten stund i alla fall …

En annan kul sak som hände förra veckan var att Mia trodde att hon skulle till Madrid och jobba på Svenska Ambassaden i två dygn, men i själva verket hamnade i Barcelona för att fira sin 40-års dag med genigänget ovan. Vill inte skryta, men de här vännerna är de bästa vännerna man kan ha. Resultatet? Tre helt fantastiska dagar i sinnevärlden som vi berättar om mer i veckans podd.

avokadosmoothie

Överlag skulle man väl kunna sammanfatta veckan som i att vi har väldigt mycket att göra men ändå lider av en slags märklig överskottsenergi? Vi vill liksom göra allt, samtidigt! Och som ett steg i detta vill vi även utöka vår webbshop (som i dagsläget bara innehåller fyra produkter varav en är en fantastisk blender som du ser på bilden här ovanför) så smått med prylar som du behöver. Så nu undrar vi, har du några idéer eller önskemål på vad du skulle vilja hitta i vår webshop? Skriv gärna här nedanför i kommentarsfältet!

Vi har tackat av vääärldens bästa praktikant. Tack så otroligt mycket för de här veckorna, Rebecka. Och förlåt alla inblandade fotomodeller för att bilden ovanför är lite halvkonstigt – det var den enda som fanns i liggande format.

Och sist men inte minst så är det ju chokladbollens dag i morgon. Som bekant sitter vi ju redan på ett riktigt bra (och nyttigt) chokladbollsrecept, men i morgon kommer Pom&Flora att uppgradera chokladbollen till ytterligare en nivå. Lova att du kikar in här igen då, du kommer INTE att bli besviken.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.