Veckan som gick – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Veckan som gick

Det händer så mycket just nu och dagarna går så fort så plötsligt är vi 85 år och önskar att vi hade dokumenterat alla små beslut och steg lite bättre. Tänkte därför ägna dagens inlägg åt just dokumentation. Varsågoda tant Lina och tant Mia – så här såg det ut på jobbet en helt vanlig majvecka 2018.

Först och främst så har vi ju skrivit på ett nytt bokkontrakt. Grattis till oss! Hösten 2019 kommer vår tredje bok ut men exakt vad den handlar om har vår förläggare sagt åt oss att ligga lite lågt med. Vi gillar ju inte hemlisar, speciellt inte här på bloggen, men den här gången måste vi nog hålla vad vi lovat. En liten stund i alla fall …

En annan kul sak som hände förra veckan var att Mia trodde att hon skulle till Madrid och jobba på Svenska Ambassaden i två dygn, men i själva verket hamnade i Barcelona för att fira sin 40-års dag med genigänget ovan. Vill inte skryta, men de här vännerna är de bästa vännerna man kan ha. Resultatet? Tre helt fantastiska dagar i sinnevärlden som vi berättar om mer i veckans podd.

avokadosmoothie

Överlag skulle man väl kunna sammanfatta veckan som i att vi har väldigt mycket att göra men ändå lider av en slags märklig överskottsenergi? Vi vill liksom göra allt, samtidigt! Och som ett steg i detta vill vi även utöka vår webbshop (som i dagsläget bara innehåller fyra produkter varav en är en fantastisk blender som du ser på bilden här ovanför) så smått med prylar som du behöver. Så nu undrar vi, har du några idéer eller önskemål på vad du skulle vilja hitta i vår webshop? Skriv gärna här nedanför i kommentarsfältet!

Vi har tackat av vääärldens bästa praktikant. Tack så otroligt mycket för de här veckorna, Rebecka. Och förlåt alla inblandade fotomodeller för att bilden ovanför är lite halvkonstigt – det var den enda som fanns i liggande format.

Och sist men inte minst så är det ju chokladbollens dag i morgon. Som bekant sitter vi ju redan på ett riktigt bra (och nyttigt) chokladbollsrecept, men i morgon kommer Pom&Flora att uppgradera chokladbollen till ytterligare en nivå. Lova att du kikar in här igen då, du kommer INTE att bli besviken.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Eehh, vad sägs om storpack av kanel, den rätta sorten? Tog med en burk till mitt nya hemland men den tog ju slut på nolltid… tänk sådant som är lite klurigt att få tag på om man inte bor i Sthlm city, kan jag känna.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Toppen, tack!

 2. Siv Karlsson skriver:

  Jag älskar er sinnevärld. Den gör att allt känns precis som det är tänkt (tror jag). Lev här och nu och med dina allra bästa föresatser!

 3. Amanda skriver:

  Skulle gärna vilja köpa livsmedel och kosttillskott ni rekommenderar! ????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Toppen, tack!

 4. Marie skriver:

  Linas & Mias matkasse, när kommer den? ☺

 5. Elizabeth skriver:

  En användarvänlig, hållbar och prisvärd, inte för dur grönsakssvarv att göra grönsakspasta med vore toppen i shoppen ????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tittar på det men det var inte riktigt så enkelt som vi trodde så börjar med en julienneskalare (som verkligen funkar toppen för grönsakspasta)!

 6. Linda skriver:

  Mandolin & spiralizer!

 7. Från en sjuksköterska som nyligen upptäckt er om vad ni kan utöka försäljningen på webben med!
  Plastbantargrejer/ekologisk livsstil?
  Finns ju hur fina och roliga helt plastfria och ekologiska saker som helst! Matlådor, sugrör, livsmedelspåsar, badlakan, vattenflaskor… Ni fattar. Listan kan göras OÄNDLIG.

  Tack för en rolig podd om hälsa (äntligen, vet inte hur mycket tråkiga poddar och ännu tristare vetenskapliga artiklar jag tvingat mig igenom.)

  Så. Utan att ha en så lång kommentar att jag hamnar på “konstigt fan”-listan; Tack för mig och hej!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack som tusan för input! Faktum är att det är på g, om än i en minimala inledningsvis. Men håller med: sky is the limit och det finns SÅ många spännande alternativ till plast att titta på.

 8. Jag vill jätte gärna att ni tipsar om juicemaskin / slowjuicer för hemmabruk. Varför inte ta in en som ni rek i er webshop! Viktigaste parametrarna: att den kan stå framme (dvs ej för stor/ful), ha stort inmatningsrör och framför allt enkel att rengöra!! Vill kunna juica och göra smoothies varje dag och då är era tips o rek ovärderliga, eftersom ni kan så mycket om detta!
  Kram Anna

  1. Food Pharmacy skriver:

   Bra input, vi ska titta på det!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.