EAT For All - ikväll händer det! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

EAT For All – ikväll händer det!

Förra veckan påminde vi er om att boka biljetter till vår föreläsning (och efterföljande middag om du vill) EAT For All på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Nu är det äntligen dags.

Vi vill börja med att säga heja EAT och Gunhild Stordalen! EAT startades och ägs av Stordalen Foundation med Stockholm Resilience Centre som största akademiska partner. Det är ett icke vinstdrivande långsiktigt initiativ som förenar mat, hälsa och hållbarhet genom vetenskap, politik och näringsliv.

2014 sjösattes Gunhilds hjärteprojekt EAT Stockholm Food Forum, en årlig och helt unik konferens med fokus på mat, miljö och hållbarhet. Globala ledare från vetenskap, politik och näringsliv bjuds in och delar kunskaper, diskuterar utmaningar och möjligheter. Den här veckan är det dags igen, och i år hålls konferensen på Annexet och på Quality Hotel Globe i Stockholm.

Men, hur kan vår mat bli mer hållbar? Det är ett klurigt ämne och, som ni säkert vet, är detta en av våra hjärtefrågor. Lyckligtvis är vi långt ifrån ensamma. Tack Gunhild för att du genom EAT samlar experter och organisationer med målet att diskutera möjligheter och hitta svar på denna mycket viktiga och aktuella fråga.

Det känns nästan overkligt, men vi på Food Pharmacy har fått den stora äran att delta i årets EAT Forum. Vi har nyligen inlett ett samarbete med Clarion Hotel och tillsammans vill vi inspirera och sprida kunskap om hälsa och ökad livskvalitet. Idag kör vi igång!

Food Pharmacy och Clarion Hotel vill belysa vikten av de frågor som tas upp under konferensen och bjuder därför in till ett event där alla är välkomna att delta – just det, EAT For All. Vi börjar kvällen med en timmes föreläsning och sedan kan man, om man vill, fortsätta på middag, närmare bestämt en Green Table Dinner, i samarbete med Marcus Samuelsson och Kitchen & Table Norrmalm.

Ikväll är kvällen! Ni fattar att vi är nervösa? Hoppas vi ses på plats!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Mari Thörnqvist skriver:

  Det kommer gå alldeles utmärkt . Det här brinner ni för och då märks det ????????????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack Mari!

 2. Marita Gill skriver:

  Lycka till såg i dag på Nyhetsmorgon ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.