Följ med Food Pharmacy till Marrakech – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Följ med Food Pharmacy till Marrakech

I februari fick vi ett synnerligen trevligt samtal när vi satt i bilen på väg hem efter en lång dags fotografering i Uppsala. Regnet smiskade vindrutorna och tidningen Amelia undrade om vi kunde tänka oss att fly undan regnet och rusket i november och haka på dem till Marrakech.

Det tog inte många sekunder för oss att tacka ja. Och nu undrar vi så klart om du också har lust att ducka novembermörkret och haka på? Det finns exakt åtta platser kvar så antingen ringer du dina sju bästisar, dina sju favoritkolleger eller dina sju ex och frågor om de har lust att haka på.

Oavsett vilka det blir så hittar du all info du behöver för att puttas över “unna dig en weekendresa till Marrakech-kanten” här. Ses i november!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Ulla Troeng skriver:

    Det låter härligt med en resa till Marocko och exra roligt att ni är med men resan går med flyg och jag reser inte med flyg för miljöns skull.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.