Nedräkning till midsommar – fem goda och antiinflammatoriska recept till midsommarbordet – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nedräkning till midsommar – fem goda och antiinflammatoriska recept till midsommarbordet

Minns du vår omåttligt populära budgetvecka som vi körde för drygt en månad sedan? Vi tänker att det är dags igen! Men eftersom det börjar dra ihop sig för midsommar så tänker vi att vi satsar på en nedräkning inför den den här gången, och går all in nyttig gubbröra, grillspett och jordgubbsfrossa i dagarna fem.

Nedräkningen kommer att ta plats på vår instastories från och med söndag så in och följ oss här omedelbums om du inte redan gör det. Hörde dessutom att man måste gilla oss titt som tätt för att vi ska dyka upp regelbundet i ditt flöde, så gilla gärna en bild eller två när du ändå är i farten. Vi kommer förresten att publicera recepten här på bloggen också fast med lite fördröjning.

Och redan nu kan du förbereda dig genom att handla hem följande råvaror:

Färskpotatis – 15 st
Salladslök – 9 st
Sparrisar – 7 st
Rädisor – 10 st
Sockerbetor – 1 näve
Jordgubbar – 2 paket
Basilika – 1 kruka
Persilja – 1 kruka
Aubergine – 2 st
Röd paprika – 2 st
Blomkål – 1 st
Vitlök – 1 st
Citron – 1 st
Rabarber – 2 st
Chiafrön – 2 msk
Vaniljstång – 2 st
Kokosgrädde – 1 paket
Kokosflingor – 1 paket
Rödlök – 2 st
Kapris
Ättika
Äppelcidervinäger
Vattenmelon – 1/4 st
Grapefrukt – 1 st
Ruccola – 1 tråg
Valnötter – 1 liten påse
Grillspett

Vi tänker att du har baskryddor hemma som salt, peppar, chiliflakes, kardemumma, kryddpeppar, vitpeppar och kanel. Vi tänker också att du har basvaror som olivolja, kokosolja, honung och dijonsenap hemma. Men har du inte det så har vi tänkt fel och då är det hög tid att handla hem det också. Eller så improviserar du med andra kryddor? Det går ju så klart fint det också.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.