Välkommen på #friskfrukost i Almedalen! – Food Pharmacy

Frisk mat

Post image

Välkommen på #friskfrukost i Almedalen!

Almedalen närmar sig med stormsteg och tack vare er, kära följare, bidragslämnare och eldsjälar kommer vi finnas på plats i Visby och kämpa för mer #friskmat i den offentliga sektorn. Mellan kl. 9-16 på onsdag den 4 juli och på förmiddagen torsdagen den 5 juli hittar ni oss i trädgården på Mellangatan 15. Hurra!

I samarbete med Saltå Kvarn vill vi på Food Pharmacy också passa på att bjuda in till en frisk frukost i vår Almedalsträdgård. Kom och hälsa på, ställ frågor och dela med er av era tankar och erfarenheter av maten i den offentliga sektorn. Vi bjuder på antiinflammatorisk #friskfrukost. Välkomna!

Var?
I trädgården på Mellangatan 15 i Visby.

När?
Torsdag 5 juli kl. 8.30 – 9.30.

Vi åker till Almedalen med ett tydligt och mätbart mål. Vi vill att minst 50 politiker och beslutsfattare ska uttrycka sitt stöd för #friskmat, och vi lämnar inte Visby förrän det målet är uppnått. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill att så många som möjligt ska ställa sig bakom vårt initiativ till mer frisk mat i den offentliga sektorn, och på så sätt vara med och göra skillnad ute på förskolor och skolor, i sjukvården och på äldreboenden. Du kan redan nu visa ditt stöd för #friskmat genom att skriva under namninsamlingen på sjukmat.se/namninsamling. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Innan vi packar väskan och hoppar på färjan vill vi säga TACK till alla er som möjliggjort vår satsning i Almedalen och bidragit med små och stora summor till vår crowdfunding. Utan er, ingenting. Tusen, tusen tack för att vi hjälps åt att förändra. Nu kör vi!

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna. 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Lycka till idag, håller tummarna att ni snabbt får 50 politiker bakom er!

  2. Ida Grimlund skriver:

    Tips! Är det någon ni ska ha med er så är det Kristina Yngwe (C). Frisk mat handlar ju också om hur den produceras. Ingen annan politiker har sån koll på svenskt lantbruk som hon. Kristina är agronom och har bl.a. jobbat som rådgivare inom växtodling! Lycka till!

  3. Förstås nyfiken på vad det blir för frukost?? Så kan vi som inte är på plats fixa den hemma. 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.