Snäll kokosglass med två ingredienser – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Snäll kokosglass med två ingredienser

fav

Första gången vi åt kokosglass var på en thailändsk restaurang i London. Den unge servitören beklagade att deras chokladmousse var slut, men tröstade oss med att de hade en hemlagad kokosglass som inte gick av för hackor. Servitören visade sig vara en en mycket pålitlig ung man. Kokosglassen smakade inte illa alls, tvärtom så smakade den alldeles förträffligt.

I dag har vi försökt återskapa den fast med en lite snällare ingredienslista. Och inte minst kortare. Banan och kokos är helt enkelt en grym kombo och det behövs inte mycket mer än så. På två ingredienser – fryst banan och en skvätt kokosmjölk – så får du världens bästa efterrätt. Eller mellanmål. Eller frukost.

Print

Snäll kokosglass

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 2 1x
Scale

Ingredienser

2 bananer, frysta i skivor

2 msk kokosmjölk

Instruktioner

Skiva bananerna och lägg in dem i frysen i några timmar. Tag sedan fram den i rumstemperatur och låt dem tina 1-2 minuter innan du lägger dem i mixern tillsammans med kokosmjölken och mixar till en slät glassmet. Serveras direkt.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.