Gott nytt år! – Food Pharmacy

Podd, Food Pharmacy

Post image

Gott nytt år!

Nä, vi har inte blandat ihop dagarna men däremot så släppte vi just vårt 52:a avsnitt av Food Pharmacy-podden vilket innebär att 1) dagens avsnitt är det sista för i år, och 2) att den här dagen känns snäppet mer högtidlig än andra, samt 3) att vi är sjukt taggade på säsong 2 som drar igång nästa vecka. För dig som inte lyssnat på Food Pharmacy-podden än (det är okej, du behöver inte skämmas) så är detta ett utmärkt tillfälle att lyssna ikapp – vi gräver djupt i arkivet och lyssnar på allt som har hänt under året. Och för dig som redan lyssnar regelbundet på podden (guldstjärna till dig) så är dagens avsnitt ett avsnitt fullt av härliga tillbakablickar, skrattsalvor och nyårslöften.

Du hör ju själv – klart vi måste fira! Dagen till ära kan vi därför meddela att vi börjar sälja Linas favorit-järntillskott i vår shop, och just idag får du dessutom 10% rabatt om du anger koden “jarn10” när du gör en beställning så sitt inte här och rulla tummarna – klicka här och börja handla.

Och tack för ett helt fantastiskt första år förresten – utan er, ingen podd!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.