fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Gott nytt år!

Nä, vi har inte blandat ihop dagarna men däremot så släppte vi just vårt 52:a avsnitt av Food Pharmacy-podden vilket innebär att 1) dagens avsnitt är det sista för i år, och 2) att den här dagen känns snäppet mer högtidlig än andra, samt 3) att vi är sjukt taggade på säsong 2 som drar igång nästa vecka. För dig som inte lyssnat på Food Pharmacy-podden än (det är okej, du behöver inte skämmas) så är detta ett utmärkt tillfälle att lyssna ikapp – vi gräver djupt i arkivet och lyssnar på allt som har hänt under året. Och för dig som redan lyssnar regelbundet på podden (guldstjärna till dig) så är dagens avsnitt ett avsnitt fullt av härliga tillbakablickar, skrattsalvor och nyårslöften.

Du hör ju själv – klart vi måste fira! Dagen till ära kan vi därför meddela att vi börjar sälja Linas favorit-järntillskott i vår shop, och just idag får du dessutom 10% rabatt om du anger koden ”jarn10” när du gör en beställning så sitt inte här och rulla tummarna – klicka här och börja handla.

Och tack för ett helt fantastiskt första år förresten – utan er, ingen podd!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

Kommentarer

  1. Hej och grattis på 52:e avsnittet!
    Jag är lite sen och upptäckte er podd och era böcker bara för några dagar sedan. Har plågats av en rätt aggressiv variant av atopiskt eksem i många år (och kortison blir man lätt beroende av och sen ger det ingen effekt), tänkte därför nu sadla om matvanorna. Men till en helt annan fråga, när kommer ni ut med kokbok för bebisar? 🙂 Tills ni gör det, har ni tips på recept eller böcker för små barn? Min är snart 4 månader och vill gärna skippa färdiga barnmatsburken. Med vänlig hälsning, Lotta

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.