Kökskollektion för näringsjägare – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kökskollektion för näringsjägare

Glad måndag. Hoppas du haft en fin helg! Själva sitter vi här med varsitt brett leende på läpparna. Den här dagen har vi väntat på. Äntligen vintertid!

Skoja ba. Det är så klart inte vintertiden vi längtat efter utan efter det som ligger i shoppen idag. Har du hunnit titta? Sedan förra hösten har klämt och känt på olika träslag, provat Julienneskalare (de ska inte bara skära spagetti perfekt, de måste ligga bra i handen också), justerat centimetrar på skärbrädor och hittat på små meddelanden till alla våra produkter.

Som “Good Good, Good Mood” till exempel, som det står på alla våra kökshanddukar. Varenda gång vi ser den lilla påminnelsen blir vi på gott humör!

Nä men vad säger du, dags att lära känna våra nya kompisar lite bättre va? Får vi lov att presentera:

1. Den ultimata matlådan. Perfekt till lunchraster, skolutflykter och andra äventyr. Lådan har tre praktiska fack så att du enkelt kan separera maten om du är på det humöret, och när du har ätit upp så möts du av en gullig stämpel i botten som säger “Empty box, Happy Box”. Gjord i 100% återvinningsbart rostfritt stål så nu säger vi au revoir till alla plastlådor en gång för alla, ok?

2. Världens längsta skärbräda. Gjord i hållbart odlad ek och perfekt att hacka, skära och servera på. Förlåt alla andra produkter men den här skärbrädan är nog vår favorit i hela kollektionen pga så vansinnigt fin och vi kan knappt bärga oss innan vi får duka upp första frukosten på den här eller fylla den med goda tilltugg eller förvandla den till fruktbricka efter middagen.

3. En lite mindre skärbräda och världens, enligt oss, finaste salladsbestick. Älskar dessa, älskar! Och PS att Lillasyster Skärbräda förstås allra helst vill stå i ditt kök bredvid storasyster Skärbräda.

4. En naggande god Juliennesstrimlare. Perfekt när man vill göra blixtsnabb zucchinispagetti eller strimla morötter. Gjord i 100% återvinningsbart rostfritt står och tar noll plats i lådan. Bye bye näringsfattig pasta!

5. Ett grått och ett rosa förkläde med en extra stor ficka på framsidan med gott om plats för nötter, frön och andra godsaker gud vilken lång mening det här blev. Nåväl, gjorda i 100% ekologiskt lin och miljövänligt producerade och infärgade. Snyggaste förklädena vi någonsin ägt! (eller så här: vi har knappt ägt förkläden tidigare men efter helgens brödbak förstår vi poängen + att man på riktigt blir bättre på att laga mat när man har ett fint förkläde på sig)

6. Matchande (perfekt) rosa och (perfekt) grå kökshanddukar. Som låter hälsa att de gärna agerar stand-in för hushållspapper, engångsservetter, grytlappar och kastrullunderlägg. Även dessa är gjorda i 100% ekologiskt lin och miljövänligt producerade och infärgade. Blev så vansinnigt nöjda med färgerna – full pott!

7. En ugnstermometer för snällt upphettad mat. Den här stoppar du i fisken om du äter fisk eller i fänkålen om du föredrar det. Oavsett råvara så är det här ett ultimat verktyg att använda till varsam tillagning av vitaminer och fibrer i ugn. 100% återvinningsbar.

Så vad väntar du på – in och förhandsboka genast! Vi väntar på leverans vilken dag som helst, och om du bara fyller i fältet under de produkterna du är intresserad av så får du ett mejl så fort vårt lager är påfyllt igen. Köp julklappar, kitta upp dig själv eller bägge delarna. Och du som undrar var gratängformer och ånginsatsen på bilderna ovan tog vägen (guldstjärna för att du är så observant!) så kan vi meddela att de kommer in i shoppen lagom till jul.

Kram!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

 

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.