Releasefest för vår kökskollektion för näringsjägare – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Releasefest för vår kökskollektion för näringsjägare

Sent ska syndarna vakna. I går efter jobbet hade vi pressrelese för våra nya produkter och först nu lägger vi upp bildbevisen. Alla var där – skärbrädorna, kökshanddukarna, förklädena, juliennestrimlaren, den ultimata matlådan, kökstermometern och salladbesticken. Och så några vänner, kunder och lite press också förstås.

Tjuvkika gärna:

Här är vi hela gänget! Från vänster till höger: Rebecka, Lina, Sebbe, Anna, Mia, Katja, Julia och Frida. Alltså vi har ju inte mätt med linjal så det kan hända att vi rapade upp oss i lite fel ordning men vad gör det om tusen år? (rätt svar: inte så värst mycket)

Här ser vi två glada laxar, dagen till ära klädda i äpplen och päron, framför valda delar av kollektionen.

Faktarutan var också klädd i äpplen och päron (och om du inte fattade faktaruta-skämtet så är det hög tid att du börjar lyssna på vår podd).

Oookeeej, slog oss precis att vi inte tog några ordentliga bilder på gästerna? Det var andra där, vi lovar. Och vi bjöd på kombucha, vår bridgeblandning och fröknäcke med gråärtshummus, vi lovar. Och alla fick varsin urhärlig goodie-bag, vi lovar.

Gå in på vår instastories om du inte tror oss.

Ja, och resten är historia.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.