Glad Lucia! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Glad Lucia!

I dag försöker vi sänka tempot tre hack och moffa saker med saffran i. Har du ingen utstakad saffransplan så kan vi tipsa om den här mysiga lussebullegröten, den här saffranskakan som smakar som mjuk mandelmassa eller de här veganska lussekatterna som får vem som helst att vilja ha december året runt. Men innan vi fyller käftarna med brandgula godsaker tänkte vi bara passa på att önska dig en riktigt Glad Lucia.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden, ta en titt i vår shopoch handla vår första bok här och nya kokboken här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Hej!
  Vad mycket bra ni gör! Har tänkt på att ni missat alla psykist sjuka som inte kan göra sina röster hörda vad det gäller mat apropå “sjuk mat”. Skolor, äldreboende och sjukhus är med.
  Keep up the good work!
  MVH
  Cecilia

 2. Jag har en lite annorlunda fråga, hur kan jag på ett Nyttigt sätt gå UPP i vikt? Jag delammar min 9 månader gamla dotter och har pga amning, 1 timmas snabb promenad varje dag sedan två månader tillbaka och genom att försöka undvika socker gått ner lite för mycket i vikt, jag var smal redan innan och har hög ämnesomsättning. Jag undrar också om det kan vara dåligt för min dotter som ammar som mellanmål och en del på natten om jag äter kvällsmat 18 och frukost 9? Det kallas väl periodisk fasta? Det kan ju också bidra till viktnedgång men är samtidigt bra för de inre organen läste jag i er bok. Jag kanske inte bör göra det så länge jag ammar? Råkade bara bli så vid några tillfällen då jag hellre äter frukost i lugn och ro när sonen anlänt till förskolan. Så tacksam för svar!

  1. Julia Axelsson skriver:

   Hej Susanna! Då Mia och Lina saknar medicinsk kompetens och inte kan ge specifika rådgivningar via mejl råder vi dig att vända dig till en dietist eller liknande för att få bukt på ditt problem men ett snabbis tips är att boosta din mat med tex. avokado, nötter och fröer som innehåller bra fetter.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.