Glada nyheter – vi skriver en tredje bok! – Food Pharmacy

Podd

Post image

Glada nyheter – vi skriver en tredje bok!

I dag i podden pratar vi om stress (om du missat dagens avsnitt så kan du lyssna ikapp här). Och på tal om stress så kan vi berätta en glad nyhet:

Vi håller på att skriva vår tredje bok!

Alla goda tarmbakterier, Luke Skywalkers, barnfamiljer, hälsonissar, antiinflammatoriska wannabees, hurtbullar och soffpotatisar kan med andra ord slappna av – nu kommer Food Pharmacys tredje bok som bör läsas av ALLA som vill jaga mer näring i vardagen. I mitten av januari ska vi lämna in första utkastet och med tanke på att det redan är mitten av december så borde väl lite helt vanlig hederlig stress vara på sin plats nu? Inte här inte. Istället dricker vi kanelte, äter våra tillskott och tänker att har vi klarat det två gånger tidigare så klarar vi det en tredje.

Beräknad förlossning är början av augusti 2019 och den här gången lovar vi att fokusera helt och hållet på vad vi ska lägga till för gott (och nyttigt) i livet, och aldrig någonsin på vad vi ska ta bort.

Är du förresten nyfiken på vad vi tänker döpa honom till (förläggaren såg att det var en han på stora ultraljudet)? Ja du, den lilla hemligheten behåller vi nog för oss själva ytterligare ett litet tag …

Jo, höll nästan på att glömma: Kom förbi på vår lilljulafton på Riddargatan 20 i Stockholm idag mellan 14 och 17. Vi säljer och signerar böcker och ger 10% julrabatt på allt i shoppen. Gäller så länge lagret räcker. Vi ses väl i eftermiddag?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden, ta en titt i vår shop och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.