Print

Grön ärtsoppa med kokosmjölk-och koriander

Scale

Ingredienser

300 g frysta gröna ärtor

1 gul lök

2 vitlök

1 burk kokosmjölk

2 dl vatten

2 tärningar grönsaksbuljong

1 cm chili

1 msk fryst koriander

1 bit ingefära

Salt och peppar

1 tsk olivolja

Instruktioner

Koka ärtorna tills färdiga. Grovhacka löken, vitlöken, ingefäran och chilin och stek i olivoljan på låg värme. Häll i blender tillsammans med ärtorna och kokosmjölken. Smula sönder grönsaksbuljongen och mixa till en jämn soppa. Tillsätt salt och peppar efter smak och koriandern. Servera med fröer eller andra kryddor.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.