Print

Rostad kålpytt med morötter och gurkmeja-kikärtor

Scale

Ingredienser

200 gram vitkål

200 gram rödkål

2 morötter

1 gul lök

1 fänkål

1 kålrabbi

3 msk olivolja

1 tsk gurkmeja

1 förp förkokta kikärtor

2 tsk salt

2 tsk peppar

2 tsk chiliflakes

2 tsk fryst koriander

100 gram spenat

Instruktioner

Strimla kålen, morötterna, löken och fänkålen fint och tillaga i ugn med i 1 msk olivolja och salt, peppar, koriander och chili på 150 grader tills färdiga, cirka 40 minuter. Skölj av kikärtorna och stek på låg värme med gurkmeja och salt. Skölj av spenaten och servera med den rostade kålpytten och kikärtorna. Servera med lite extra olivolja och koriander.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.