Skrivarbubbla – Food Pharmacy

Podd

Post image

Skrivarbubbla

I dagens poddavsnitt (nummer 65 i raden, lyssna här) så pratar vi förutom om kärlek, Ravelli och food prepping, om boken som vi sitter och skriver just nu. Tänk – för bara två och ett halvt år sedan hade vi inte gett ut vår första bok än, och nu sitter vi och skriver på vår tredje!

Ville bara berätta om vilken skrivarbubbla vi befinner oss i just nu. Vi vågar inte ens gå till kontoret med risk för att bli avbrutna, utan varje dag klockan 09 ses vi istället hemma hos Lina och skriver non stop (med enstaka pauser för pudring av näsa, lunch och rastning av hund). Ja, du ser ju på bilden ovan hur glammigt vi har det. Till råga på allt är det svinkallt i lägenheten, så vi dricker hinkvis med te för att hålla värmen uppe.

Det är i alla fall underbart att kunna fokusera så helhjärtat på en sak. Hösten var väldigt splittrad för vår del – mängder av kul projekt men svårt att koncentrera sig på en och samma sak under längre tid. Men nu har vi typ knäckt koden (det vill säga gå i ide). Vilket känns på tiden eftersom vi ska lämna in bokmanus om blott två och en halv vecka.

Boken vi skriver är en faktabok – lite som vår första – och precis som våra två tidigare böcker kommer den att innehålla en hel del recept. Så nu undrar vi – vad vill du ha för recept? Några speciella önskemål?

Vi håller på att ta fram en bruttolista just nu nämligen, och eftersom den inte är spikad än finns det chans att påverka!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

 

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.