1 msk olivolja
4 msk tamarisoja
1 msk sesamolja
1 tsk chiliflakes
2 msk misopasta
2 msk svampbuljong
1 förpackning skogssvamp (champinjoner går också bra)
1 pak choy
1 broccoli
1 förpackning sojabönor
1 bit ingefära
1 vitlök
1 zucchini
1 förpackning salladslök
1 kruka färsk koriander
2 liter vatten
salt och peppar efter smak
Börja med att steka svamp, broccoli och pak choy i olivolja med chiliflakes. Tillaga i cirka 5 minuter på snäll värme. Salta och peppra efter smak.
Koka upp vatten med buljong, misopasta och sesamolja och finhacka sedan vitlök och ingefära och lägg i vattnet. Strimla zucchinin till nudlar och häll i vattnet tillsammans med sojabönorna och den upphackade salladslöken.
Grovhacka koriandern och häll i soppan tillsammans med sojan. Sänk värmen en aning och låt sjuda i 5 minuter. Servera!