Behind the scenes of Näringsjägaren – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Behind the scenes of Näringsjägaren

Var god att ta av dig skorna för nu ska vi smyga in på vårt kontor och tjuvkika lite på människorna bakom vår kommande bok. Vårt kontor är förresten en gammal kemtvätt men i höstas målade vi om väggarna och satte in ett kök (fler fina bilder på köket hittar du här) och lite möbler och vips så blev det ett arbetsrum, fotostudio, kök och lekplats i ett.

I vilket fall.

Tittut! Det här är Ulrika, vår fotograf som plåtat den här och den här boken åt oss. Ulrika är en klippa. Nej förresten, hon är Killimanjaro. Snabb, genialisk och noggrann som få.

Hejsan hejsan, här har vi Therese – vår begåvade, underbara och supermysiga kock. Vi brukar kalla henne “vår” för att hon tar fram så många recept till oss här på bloggen och trycktestar alla våra galna idéer till våra böcker. Finns även behjälplig på telefon om man undrar hur man räddar alltifrån torra kakdegar till slokande rödbetsblast har vi märkt. Muy praktiskt!

Här är några av våra modeller till boken. Vi hittade gänget på gatan. Nej då, skoja bara. Det här Linas barn och något så fint som en bästis längst till höger.

Till vänster i bild har vi förresten Anna men henne känner du ju vid det här laget. Det är denna superkvinna som gör att allt i Food Pharmacys värld är så himla fint. Och titta – där kikar ju vår nya härliga praktikant in i bilden också (ledtråd: röd blus). En frisk fläkt från Jönköping som hjälper till med allt från fotoredigering till såsvispning. Varmt välkommen till Food Pharmacy, Jonna!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.