Dagens outfit: Ånginsats – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit: Ånginsats

Vi går aaaldrig hemifrån utan vår ånginsats. Eller jo, det gör vi förstås. Men därmed inte sagt att vi inte älskar den! Och nu när vi kommit igång med recepten till vår bok som släpps i augusti så har vi verkligen fått upp ögonen för tekniken. Ångade grönsaker är ta oss tusan ett toppensätt att upphetta maten lite snällare och bevara näringen och fibrerna och dessutom blir det galet gott! Just den här insatsen är som kronan på verket justerbar så att den passar i vilken kastrull/handväska som helst.

Ja just det, på fredag delar vi med oss av ett recept på vardagspasta för hela familjen med bland annat ångad aubergine här på bloggen. Missa inte!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.