fbpx Print

Vegansk gubbröra

Scale

Ingredients

45 små champinjoner

1/2 rödlök

3 msk små kapris

2 msk hackad gräslök

2 msk hackad dill

1 dl havrefraiche

1 dl Food Pharmacys-majonnäs

12 tsk dijonsenap

1 tsk vitvinsvinäger

1 tsk honung

salt och vitpeppar

Förslag på topping:

Avokado

Rädisor

Ruccola.

Food Pharmacys majonnäs (utan ägg):

1 dl osötad sojadryck

1 msk dijonsenap

1 msk vitvinsvinäger

22 1/2 dl mild kallpressad rapsolja

salt & nymalen svartpeppar

Instructions

Mixa ihop sojadryck, senap och vinäger. Tillsätt oljan långsamt, i en fin stråle, medan du fortsätter mixa till en tjock majonnäs. Tillsätt eventuellt ytterligare en halv deciliter olja till medan du fortsätter att mixa för en fastare majonnäs.

Hacka svampen och löken och finhacka örterna.

Lägg svamp, lök, örter, majjo och resten av ingredienserna i en skål.

Blanda. Smaka av med salt och peppar.

Klart! Klicka upp röran på fröknäcke och njut.