Gentest, grönsaker och epigenitik – Food Pharmacy

Podd

Post image

Gentest, grönsaker och epigenitik

Det är 1 maj vilket betyder 1) att vi inte behöver gå till jobbet och 2) att vi har släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden som du verkligen borde lyssna på omedelbums.

Sedan vi drog igång den här lilla podden för cirka 1,5 år sedan har det ju hunnit bli en hel del avsnitt, 80 stycken för att vara exakt, och givetvis har vi några favoriter i högen. Dagens avsnitt är en intervju och får nog faktiskt klassas som ett riktigt topp-avsnitt. Vårt intervjuoffer, Rebecka Eriksen, är klinisk dietist samt genetiker med doktorsexamen i nutrition kopplad till genetik (känn på den!). Hon är med andra ord expert på att bl a anpassa dieter efter människors unika uppsättningar av gener och skriva ut mat på recept. Rebecka berättar bland annat hur fort det kan gå att sänka blodtrycket och komma till rätta med högt kolesterol bara genom att ändra vilken mat man äter.

Så in och lyssna här på avsnitt #80!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.