Gentest, grönsaker och epigenitik – Food Pharmacy

Podd

Post image

Gentest, grönsaker och epigenitik

Det är 1 maj vilket betyder 1) att vi inte behöver gå till jobbet och 2) att vi har släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden som du verkligen borde lyssna på omedelbums.

Sedan vi drog igång den här lilla podden för cirka 1,5 år sedan har det ju hunnit bli en hel del avsnitt, 80 stycken för att vara exakt, och givetvis har vi några favoriter i högen. Dagens avsnitt är en intervju och får nog faktiskt klassas som ett riktigt topp-avsnitt. Vårt intervjuoffer, Rebecka Eriksen, är klinisk dietist samt genetiker med doktorsexamen i nutrition kopplad till genetik (känn på den!). Hon är med andra ord expert på att bl a anpassa dieter efter människors unika uppsättningar av gener och skriva ut mat på recept. Rebecka berättar bland annat hur fort det kan gå att sänka blodtrycket och komma till rätta med högt kolesterol bara genom att ändra vilken mat man äter.

Så in och lyssna här på avsnitt #80!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Jessika skriver:

    Hej! Detta poddavsnitt lyssnade jag på två gånger för jag ville få med all fakta..! Så sjukt intressant med epigenitik. Det skulle vara otroligt intressant om ni fick till en intervju med Cecilia Fürst som är författare till boken: Genvägen – styr dina gener och få ett friskare liv. Den kan jag varmt rekommendera, dock behöver man ha rätt goda kunskaper inom kemi för att få en djupare förståelse och då skulle en intervju kunna förklara och sammanfatta ännu bättre. Ha det fint!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.