Välkommen på meditation och frukost med Food Pharmacy och Filippa K

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på meditation och frukost med Food Pharmacy och Filippa K

I samarbete med Filippa K Soft Sport:

Måndagen den 10 juni bjuder vi och Filippa K Soft Sport in dig på världens härligaste frukost. Vi börjar med en morgonmeditation tillsammans med Jenny Liljefors på yogastudion Altromondo, och sedan fortsätter vi med frukost från vår favorit Body Buddy + en liten frukostföreläsning med oss på Filippa K (som ligger vägg i vägg med Altromondo på Grev Turegatan 18). 09.00 är vi klara och redo att möta dagen.

07 kanske låter tidigt i dina öron men vi kan faktiskt inte tänka oss en härligare start på dagen (och veckan!) än just den här. Prioritera dig själv nu och unna dig det här. Kram och hoppas att vi ses!

Jo just det ja, det finns ju en poäng med att skriva var man ska anmäla sig också (passar på att tacka den uppmärksamma läsaren som var snäll nog att påtala att vi glömt denna lilla detalj). Skynda dig att anmäla dig på rsvp@filippa-k.se för det är först till kvarn som gäller …

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.