Välkommen på meditation och frukost med Food Pharmacy och Filippa K

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på meditation och frukost med Food Pharmacy och Filippa K

I samarbete med Filippa K Soft Sport:

Måndagen den 10 juni bjuder vi och Filippa K Soft Sport in dig på världens härligaste frukost. Vi börjar med en morgonmeditation tillsammans med Jenny Liljefors på yogastudion Altromondo, och sedan fortsätter vi med frukost från vår favorit Body Buddy + en liten frukostföreläsning med oss på Filippa K (som ligger vägg i vägg med Altromondo på Grev Turegatan 18). 09.00 är vi klara och redo att möta dagen.

07 kanske låter tidigt i dina öron men vi kan faktiskt inte tänka oss en härligare start på dagen (och veckan!) än just den här. Prioritera dig själv nu och unna dig det här. Kram och hoppas att vi ses!

Jo just det ja, det finns ju en poäng med att skriva var man ska anmäla sig också (passar på att tacka den uppmärksamma läsaren som var snäll nog att påtala att vi glömt denna lilla detalj). Skynda dig att anmäla dig på rsvp@filippa-k.se för det är först till kvarn som gäller …

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Angelica skriver:

  Spännande! Hur anmäler man sig?

 2. Annbritt Strand, Sussie berglund skriver:

  Men så trevligt det låter😍
  Min vän Sussie har inte FB men hon kommer gärna.
  Tack på förhand
  Annbritt Strand

 3. Men hur anmäler man sig?

 4. Agneta W skriver:

  Kommer 10/6 på meditation plus frukost 07.00 /Agneta W

 5. Carina skriver:

  Vilken stad är det i?

 6. Jessica Sundberg skriver:

  Hej, Jag är redan anmäld och fått plats (yippeee). Men undrar lite kort bara vad morgonmeditation är? Jag har yogat men aldrig mediterat. Så vad är det lite kort och vad ska jag ha på mig (träningskläder?). /Jessica

  http://attlevasunt.se/

 7. Anmälde mig samma direkt samma morgon som inlägget kom men det var fullt. Hur skulle man ha anmält sig för att komma med ?

 8. Så synd också att jag som påpekade detta här inte heller fick plats 🙁

 9. Linda Gödebu skriver:

  Hej

  Älskar er och det ni gör.
  Hade varit sååå kul om ni kunde köra ett sånt här event digitalt.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.