fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Grymt god smoothie med jordgubbar och basilika

I samarbete med Nordiska Kök och Cosentino:

Den åttaarmade bläckfisken är i säsong! Men det är inte den vi kommer att göra en smoothie av idag, utan av jordgubbarna och basilikan.

Du undrar kanske förresten var smoothien är? Detta har hänt:

Gick upp 06.00 imorse. Tog på oss banantröjan och gick till jobbet (borstade tänderna också). Kom in på kontoret och upptäckte att kaffet var slut (f*n och hans moster). Började göra en smoothie på jordgubbar, en stor näve färsk basilika (plockad direkt från balkongen) och växtbaserad yoghurt. Glömde helt av att fotografera den pga inget kaffe i kroppen. Drack upp smoothien och började spela in podd.

Men nu vet du i alla fall att färska jordgubbar, färsk basilika, växtbaserad yoghurt och eventuellt en tärningsstor honungsklick är fenomenalt gott tillsammans. Skjut från höften när det kommer till mängden och smaka dig fram.

Och det magiska köket och den vansinnigt fina bänkskivan? Jo du, köket kommer från Nordiska Kök och bänkskivan från våra vänner på Cosentino.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

Kommentarer

  1. Nu en fråga som inte hänger ihop med det här inlägget. I många smoothie recept så står det växtbaserad dryck. Det är något som jag aldrig har hemma utan jag brukar slänga i en näve havregryn eller en mindre näve nötter eller både och det går väl lika bra och är väl också lite klimatsmartare än att bära hem vatten med t ex havre i.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.