Sommar, skonsam grillning och massa vitlök – Food Pharmacy

Podd

Post image

Sommar, skonsam grillning och massa vitlök

Onsdag, podd-dag! I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden (#85) pratar vi grill och kommer fram till att vi gillar att grilla. Baksidan med det hela stavas som bekant AGE, ett inte så härligt ämne som kan uppstå när man grillar eller steker något för hårt. Så, hur ska man tänka? Och om man nu väljer att grilla, vad finns det för bra alternativ till kött? Lyckligtvis har vi fått in en hel drös med bra förslag av våra instagram-följare som vi naturligtvis delar med oss av. Avokado, romansallad och persikohalvor – möjligheterna är oändliga!

Som grädde på moset blir Mia snudd på upphetsad när hon tänker på ugnsrostad vitlök och grillade blåmusslor, och Lina försöker snällt neutralisera hennes urspårningar med ännu mer superspännande info om AGE och ALE.

På med solbrillorna och lyssna här!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.