Boxning, hjälteinsatser och årets gotlänning – Food Pharmacy

Podd

Post image

Boxning, hjälteinsatser och årets gotlänning

Lena di Corsi driver gymmet ”Träningsboxen” i Visby och i veckans avsnitt av Food pharmacy-podden (#92) träffar hon Sebastian som efter en snabb titt utnämner det till det coolaste gym han någonsin sett. Längre in i samtalet blir Sebastian både lycklig och berörd av att höra om Lenas enorma insatser för människor med cancer och Parkinson. 

Avsnittet hittar du som vanligt här. Heja Lena!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Förbeställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.