Näringsjägaren, sci-fi och tacksamhet – Food Pharmacy

Podd

Post image

Näringsjägaren, sci-fi och tacksamhet

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden (#93) djupdyker vi rakt ner i vår kommande bok, boken med stort B: Näringsjägaren. Boksläppet närmar sig med stormsteg och vi har ett helt gäng med fjärilar i magen.

Det må låta pretto, men genom Näringsjägaren vill vi bidra till att förbättra folkhälsan och samtidigt minska klimatavtrycket från maten vi äter. Vår ambition är att göra hela världen till näringsjägare och få med varenda liten kotte i vårt nystartade jaktlag.

En näringsjägare äter mat som är bra för både hälsan och planeten. Simple as that. Boken innehåller en näringsjägarkompass som du kan använda för att logga vad du äter med målet att utmana dig själv och öka ditt näringsintag. Dessutom är alla recept som finns i boken klimatberäknade. Smart, eller hur?

En näringsjägare behöver verkligen inte vara perfekt. Tvärtom. Det är absolut inte en person som bara äter grönsaker, eller någon som aldrig stoppar i sig något som har fraktats med flyg. Vi har inga antagningsprov till vårt jaktlag – alla är välkomna och var och en sätter sina egna mål. Ta det i din egen takt, utgå från vad du äter idag och fokusera på vilka nyttigheter du kan lägga till istället för vad du bör utesluta.

Varning för en rejäl dos skryt nu, men vi är så vansinnigt stolta över Näringsjägaren och rekommenderar den till alla som, precis som vi, vill curla planeten och hälsan på en och samma gång.

Som ni märker är det boken boken boken som gäller just nu, men trots nervositeten lyckas vi faktiskt avhandla ytterligare några ämnen i veckans podd. Exempelvis bly, NASA och vikten av att känna tacksamhet för sin kropp. Det ni! Avsnittet finns precis som vanligt här.

Vill du beställa vår nya bok? Klicka här så får du hem Näringsjägaren i brevlådan.  

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Förbeställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Rose-Marie Lyckebrant-Lindqvist skriver:

  Hej där!
  Jag har förbeställt boken och undrar när den kommer. beställde genom er sida.

  Tack för era underbara podd avsnitt, inspiration, böcker mm
  Super!!!

  Hälsningar
  Rose-Marie Lyckebrant-Lindqvist, Uppsala

 2. Hej.
  Håller på och läser er inspirerande bok näringsjägaren, i detta nu.
  I boken står det att man kan ladda ner digital näringsjägarkompass från hemsidan men jag hittar inte det någonstans.
  Jag kan ju göra en egen men vore fint med er färdiga 😍

  1. Food Pharmacy skriver:

   Den digitala näringsjägarkompassen kommer lanseras om någon månad – så länge kan du göra en intresseanmälan under “bli medlem” i huvudmenyn längst upp på sidan! Hoppas du vill ansluta till vårt jaktlag 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.